TIESTO, primul headliner UNTOLD 2016

Reprezentantii UNTOLD Festival au anuntat azi primul cap de afis al editie 2016. Tiesto, primul headliner anuntat pentru UNTOLD 2016, este unul dintre primele si cele mai puternice nume ale genului, iar in perioada urmatoare se vor alatura si ceilalti 4 regi ai EDM-ului ce vor fi prezenti in vara la Cluj-Napoca, precum si alti artisti din line-up.

FIRST KING_ UNTOLD- TIESTO

TIESTO a fost desemnat, de-a lungul carierei sale, cel mai bun DJ din toate timpurile de Mixmag, Nr. 1 DJ de catre Rolling Stone sau primul The Legend desemnat de catre DJ Magazine, in urma voturilor fanilor invitati sa-si aleaga DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani. El a evoluat o data cu scena care l-a consacrat, pornind initial de la trance, popularitatea lui continua sa creasca de la an la an si pe piata mainstream, pop, EDM, progressive trance.

In prezent, TIESTO este prezent la toate marile festivaluri de muzica si are colaborari cu Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Martin Garrix, John Legend si multi altii. “The best night in the world” e promisiunea pe care le-o face fanilor care participa la showurile lui, inca de la inceputul carierei sale si pâna astazi, dupa 22 de ani.

First King UNTOLD 2016 – TIESTOThe wait is over! The First King is revealed: The Legendary Tiësto

Posted by Untold Festival on Tuesday, January 5, 2016

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *