150 de noi titluri de carte la Biblioteca Municipala Medias

Vino in iarna aceasta,  la Biblioteca Muncipala „St.L.Roth” Medias pentru a redescoperi pasiunea pentru citit. Biblioteca muncipala „St.L.Roth” Medias va invita la lectura ademenindu-va cu carti care mai de care mai interesante, titluri destinate tuturor categoriilor de varsta: copii, adolescenti, adulti si seniori.

Fie ca este vorba de pericol, aventura, dragoste, horror, vampiri, fantasy, povesti adevarate sau alte carti pe care dumneavoastra doriti sa le cititi sau sa le redescoperiti, Biblioteca va asteapta cu 150 noi titluri de carte pentru a fi imprumutate si lecturate.  Daca nu ai gasit cartea preferata inca, Biblioteca te astepta sa fie alaturi de tine punandu-ti la dispozitie noile colectii de carte.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.