Un mediesean alearga in Italia

In acest sfarsit de saptamana, un mediesean alearga la 2017 INTERNATIONAL MOUNTAIN RUNNING YOUTH CUP, in Italia. Raul Cristian Cioc, sportiv legitimat la Clubul Scolar Sportiv Medias, face deplasarea impreuna cu antrenorul Vasile Herman.

Competitia, ce se desfasoara in REGIUNEA Puglia, este dedicata sportivilor sub 18 ani si si-au anuntat participarea atleti din Bulgaria, Cehia, Anglia, Franta, Germania, Irlanda, Irlanda de Nord, Polonia, Scotia, Slovenia, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Tara Galilor, Romania si Italia.

Apullia (numita in italiana Puglia) este o regiune din sudul Italiei, situata intre Marea Adriatica si Marea Ionica, aproape de Albania, care cuprinde „tocul” si „pintenul” marii cizme a Peninsulei Apenine. In aceasta regiune se organizeaza anual concursuri internationale de alergare montana.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.