Spectacolul folcloric „BUCURIA INVIERII”

Asociatia Culturala „CUNUNA BLAJELULUI”, coordonata de Claudiu Simon, impreuna cu Primaria Blajel, va invita la spectacolul folcloric „BUCURIA INVIERII”.

”Sunteti asteptati duminica, 16 aprilie, ora 17:00, la Caminul Cultural Blajel, sa ne bucuram impreuna de sarbatorile pascale, cu muzica populara si dansuri din folclor”, spun organizatorii. Cu participarea artistilor: Monica Georgiana Belean, Gicu Muntean, Nicu Stoica, Bogdan Prihoi, grupul de dansatori „Rapsodia Tarnavelor”, coordonat de Sebastian Gherman si grupul „Florile Tarnavelor” de la Clubul Copiilor Medias, prof. coord. Claudiu Simon.

Prezinta: Nekta. Intrarea este libera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.