Spectacol folcloric ,,In memoriam Ariton Tarnu’’

Indiferent de varsta, mediesenii care iubesc muzica populara si folclorul romanesc sunt asteptați duminica, 29 septembrie 2019, la Sala Traube, de la ora 18.00, la un spectacol dedicat indragitului interpret de muzica populara, Ariton Tarnu, una din vocile de referinta ale folclorului zonei Tarnavelor.

Spectacolul ,,In memoriam AritonTarnu’’ reuneste artisti de muzica populara reprezentativi ai Mediasului si nu numai, care si-au legat numele si cariera artistica de cel ce a fost Ariton Tarnu.
Pe scena Salii Traube vor evolua : Costel Popa, Victoria Meițescu, Marian Suciu, Emilia Muntean, Aurica Bacea, Dan Filuț Tabara, alaturi de dansatorii, instrumentistii si solistii vocali ai Ansamblului folcloric ,,Purtata’’ din Medias si Grupul instrumental ,,Ceterasii de pe Campie’’. Intrarea este libera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.