Sabrina Bărbulescu a câștigat ediția din acest an a Bikini Race

Pe o vreme câinoasă, rece și sub o ninsoare de primăvară 7 concurente s-au întrecut din răsputeri pentru titlul competiției Bikini Race din acest an. Temerarele au avut de trecut prin cinci probe, punctate de juriul format din Nicolle Stănese, Ioana Dragomir, Ciprian Silași și Alexandru Barbu. Prima probă, cea de prezentare în fața juriului a fost, probabil, cea mai apreciată de către concurente, pentru că a fost și cea mai scurtă. Asta nu înseamnă că vreuna dintre ele s-a dat în lături de la următoarele patru, cu toate că au fost mult mai solicitante. După prezentare, fetele au urcat pârtia pentru a doua probă, o probă de slalom cu start în alergare unde s-a punctat atât ordinea de trecere prin finish cât și impresia artistică, unde Sabrina Bărbulescu a punctat serios, coborând a doua parte a traseului cu spatele.

 Sabrina Bărbulescu, proba de limbo
Sabrina Bărbulescu, proba de limbo

Cea de-a treia probă, cea de limbo pe schiuri sau placă a fost, cel mai probabil preferata, spectatorilor iar cea de-a patra probă le-a testat concurentelor amintirile despre săniuș. Pentru ultima probă, 200 de bile colorate au fost îngropate în zăpadă iar ceea ce a rezultat a fost un treasure-hunt ad-hoc. După verificarea fotografiilor menite să elucideze impresia artistică, juriul a decis că Sabrina Bărbulescu este noua campioana a Bikini Race și câștigătoarea excursiei în Franța, la Snowmission în Avoriaz, alături de Fresh Meat. Tânăra de 22 de ani a fost urmată pe podium de Adriana Radu, la o diferență de 7 puncte și de Andreea Teodorescu, la o diferență de 21 puncte. Concurentele au fost premiate cu produse și vouchere de la partenerii competiției, Skull Candy și H2O.

Adriana Radu
Proba de treasure-hunt
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.