Rezultatele mediesenilor la Jocurile Internationale ale Copiilor

Sportivii medieseni au obtinut rezultate bune la Jocurile Internationale ale Copiilor din localitatea Ufa din Rusia.

Atleta Iulia Marginean a castigat medalia de aur la 800 m, Alexandra Hudea a terminat pe locul 7 cu timpul de 2:24, la proba de 1500 m Baciu Bogdan a terminat pe locul 6. Echipa de baschet a terminat pe locul 9 din 20 de echipe participante.


Mediasul a fost singurul oras din Romania ce a participat la aceste jocuri si a avut sportivi la urmatoarele discipline: baschet, atletism si aruncarea greutatii. Delegatia este formata din 21 persoane – 15 sportivi si 6 profesori.

Anul trecut Jocurile Internationale ale Copiilor sau desfasurat la Ierusalim, iar Mediasul a fost gazda acestei competitii internationale in anul 1999, in perioada 9 -13 iunie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.