Restrictii de circulatie de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Primaria Municipiului Medias, organizeaza o serie de manifestari culturale și ceremonialuri civile și militare, prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei.

In vederea desfașurarii in conditii de siguranta a ceremonialului militar de defilare, in data de 1 Decembrie 2019, intre orele 12-15:30 va fi oprita circulatia rutiera pe traseul strada Carpati – strada Constantin Brancoveanu – strada Mihai Eminescu (pana la intersectia cu strada Lucian Blaga și strada Stephan Ludwig Roth). Tot in data de 1 Decembrie, pe perioada desfasurarii manifestarilor, parcarea de la Cinematograful Central va fi inchisa.

De asemenea, pentru buna desfașurare a ceremonialului militar, este necesara organizarea unei repetitii premergatoare evenimentului, necesitand, in acest sens, oprirea circulatiei rutiere vineri, 29 noiembrie 2019, in intervalul orar 8-10 pe strada Mihai Eminescu-segmentul cuprins intre intersectiile cu strada Virgil Madgearu si strada Stephan Ludwig Roth/strada Lucian Blaga.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.