Rareș Hancaș continuă la CSM Mediaş

Rareș Hancaș va evolua din nou pentru CSM Mediaș. Tânărul jucător din Mediaș a făcut parte din lotul antrenat de Mihai Popa și Dan Popa și în sezonul 2019/2020.

Jucătorul în vârstă de 17 ani evoluează pe postul de extremă. A debutat în Liga Națională de Baschet Masculin în luna octombrie a anului trecut, într-o partidă împotriva celor de la CSM Focșani, bifând 5 prezențe în competiția mai sus amintită.

Rareș Hancaș este un jucător promițător și foarte muncitor. Va avea din nou ocazia să lucreze cu Titus Nicoară și Octavian Popa Calotă, jucători cu experiență în baschetul românesc.

„Sunt foarte onorat să pot evolua încă un sezon la CSM Mediaș, cu jucători cu un nume mare în baschetul românesc, precum Titus Nicoară și Octavian Popa Calotă, jucători de la care pot învăța foarte multe lucruri. Mă aștept la un sezon mult mai interesant și mai competitiv.” a declarat tânărul jucător.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.