Primaria Medias vrea infiintarea Clubului Sportiv Municipal Medias

In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Medias, din aceasta saptamana, consilierii vor vota infiintarea Clubului Sportiv Municipal Medias. “Momentan, in cadrul Directiei de Cultura, Sport, Turism si Tineret exista un departament care coordoneaza segmentul sportiv al municipalitatii, insa nu a gestionat decat in cadrul unor actiuni cultural-sportive activitati de natura celor propuse a fi exercitate de structura sportiva, personalul din cadrul acestuia putand fi preluat la noua structura”, se mentioneaza in expunerea de motive a proiectului de hotarare, care se poate citi in intregime aici.

Viitorul Club Sportiv Municipal Medias va avea sectii de baschet, tenis de masa, atletism, fotbal, handbal si tenis de camp si isi va desfasura activitatile in Sala Sporturilor si Sala de Sport a Scolii Generale nr.5.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.