Power Gym Medias participa la Campionatele Balcanice de Fitness si Bodybuilding

Clubul Power Gym Medias participa de azi la Campionatele Balcanice de Fitness si Bodybuilding. Federatia Romana de Culturism si Fitness organizeaza, in perioada 18-20 mai, la Drobeta-Turnu Severin, Campionatele Balcanice de Fitness si BodyBuilding 2018, unde sunt asteptate delegatiile tarilor Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Republica Macedonia, Serbia, Croatia, Slovenia, Romania si Turcia.

Dintre cei aproximativi 300 de sportivi ce vor participa la aceasta competitie, 53 de sportivi vor fi din Romania, ei participand la toate probele de concurs (categoriile de varsta juniori, seniori si masters). Mediasul va fi reprezentat la categoria Men Physique, de catre Alexandru Oprescu, antrenat de catre Mihai Madarasi.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.