Power Gym Medias este calificata la finalele nationale

Doi sportivi legitimati la Power Gym Medias s-au calificat in finalele campionatului national de culturism si fitness.  

Laurentiu Irina Andreea si Lepadatu Ionut Daniel si-au inceput bine cariera urcand pe podium la prima competitie nationala desfasurata sambata la Reghin. Sportivii sunt pregatiti de Mihai Madarasi.

Federatia Romana de Culturism si Fitness,a organizat in data de 14 aprilie, la Reghin, Campionatele Nationale de Culturism si Fitness 2018 – Etapa Zonala B.

Zona B (Transilvania, Banat, Crisana, Maramures) (judetele: Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Satu-Mare, Sibiu, Salaj, Timis.

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare a emisiunii PRO Motor de la Pro TV a fost numita oficial Brand Ambassador al Federatiei Romane de Culturism si Fitness in deschiderea Campionatelor Nationale de Culturism si Fitness 2018 – Etapa Zonala B. Diploma care certifica noul statut a fost inmanata de catre Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.