Participare record la Medias Bike Marathon, editia 2018

La editia de azi a Medias Bike Marathon au participat peste 500 de biciclisti. Participantii au fost din tara si strainatate. Seniorul competitie se numeste Michel Guillaume, are 72 de ani si este din Belgia. Pe podium am avut parte de multi medieseni.

Voluntarii Medias Bike Marathon

Luni o sa postez festivitatea de premiere si alte impresii. Felicitati, organizatorilor, voluntarilor, concurentilor, toti au avut un comportament exemplar.

Organizatorii Medias Bike Marathon sunt Primaria Medias, Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, Colinele Transilvaniei, Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si comunitatii locale de ciclisti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.