O noua piesa cu medieseanca Ioana Vintu (video)

Formatia Nuf Said si-a lansat azi dimineata o piesa noua. Melodia intitulata ”I come to you” a fost inspirata de miscarea de rezistenta impotriva presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Ioana Vintu, medieseanca ce este cantareata trupei, a scris si versurile piesei, iar Andrew Gould acompaniamentul. “Piesa e inspirata de miscarea de rezistenta impotriva lui Trump si de femeile care au participat si inca mai participa in intreaga lume la Women’s March. Am scris-o in iulie, dupa ce le-am intalnit pe cantaretele din corul Resistance Revival Chorus. Corul e compus din cantarete de gospel, soul, jazz, pop, rock si r&b si este organizat de un grup de activiste: Paola Mendoza, Sarah Sophie Flicker si Ginny Suss – care sunt de fapt si organizatoarele Women’s March”, mi-a spus Ioana. Piesa va fi inclusa pe urmatorul album Nuf Said, la care se lucreaza momentan.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.