Medieseni, fata in fata cu actorii din Game of Thrones (foto)

Mai sunt doar cateva ore pana cand incepe ultimul sezon din Game of Thrones. De o perioada buna de timp fanii din intreaga lume asteptata sa vada cum se sfarseste cel mai popular serial din lume. Unii dintre ei au avut placerea sa ii intalneasca personal, printre care si unii din Medias. Anul trecut in luna iulie scriam despre intalnirea lui Marc Mante cu actorul Liam Cunningham.

In ianuarie 2019, Smaranda Maxim a fost la Londra sa-l vada pe Kit Harington, in piesa de teatru “True West”. Cu aceasta ocazie Smaranda a avut bucuria sa se fotografieze cu interpretul personajului Jon Snow.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.