Mediaşul are strada Lavandei

În această săptamâna o stradă nouă din municipiul Mediaș a primit nume. Unul dintre proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi a ședinţei ordinare a Consiliului Local Mediaș din luna iulie, care a avut loc luni, 27 iulie a.c., s-a referit la atribuirea denumirii unei străzi. O structură stradală nouă  din cartierul Vitrometan, situată în zona străzii Iuliu Maniu, a primit numele de strada Lavandei.

Conform documentaţiei noua stradă are o lungime de 81,34 metri liniari, o lăţime de 7 metri liniari și va asigura accesul la șase parcele de teren. Strada Lavandei are accesul din strada Iuliu Maniu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.