Lansare de disc si concert CALEnDAR

Duminica, 25 noiembrie a.c., la Traube Hotel & Restaurant, ora 18:00 are loc lansare celui mai nou album al trupei CALEnDAR.

Scumpi iubitori de munte si de cantecele sale, cei doi montaniarzi de la trupa CALEnDAR revin la Medias cu o seara a cantecelor de munte si evident ca daca tot vin, mai si lanseaza ceva.

De fapt, prezinta noul album solo „colectia de emotii” si al doilea volum de poezii ”Intre inima si gand” ale lui Lucian.

Ofera participantilor cate un CD cu compilatia „Folk din Brasov” sa se dea mari cu ce comunitate folk inchegata exista la Brasov.

Baietii chiar isi doresc o revedere la Medias cu cat mai multi dintre cei care au gustat cantecele si stilul lor si in cele patru concerte precedente in urbea noastra, astfel ca sunteti invitati sa va rezervati locuri din timp si sa cumparati bilete. Sustinere artisti 25 de lei. Rezervari la: 0744828120 ( Feri Teglas)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.