Ioana Cristina Corburean joaca la un club din Italia

Jucatoarea de tenis de masa Ioana Cristina Corburean a semnat un contract pe doi ani cu un club din Italia. Clubul se numeste Apuania Carrara si este unul dintre cele mai puternice cluburi din penisula. Apuania Carrara a castigat de patru ori campionatul Italiei la tenis de masa.

“Ne place foarte mult ceea ce facem si cel mai important ne simțim apreciati si suntem mereu incurajati de conducerea clubului. Pana acum nu am pierdut nici un meci de cand sunt aici, nici eu, nici Alex (partenerul Ioanei). Clubul a infiintat acum si o echipa de fete, deoarece am venit aici. Petrecem in fiecare zi in jur de 3 ore jumatate in sala, o ora jumatate cu cei mici, dupa ne antrenam si noi. In wekenduri suntem mai mereu plecati la competitii”, mi-a spus fosta sportiva din Medias. Ioana a fost legitmata la Clubul Romgaz Medias si CSM Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.