Incendiu Carrefour: Medieseni blocati in magazin

La cateva zile dupa incendiul de la magazinul Carrefour Medias, situat pe Soseaua Sibiului, apar si declaratii ale celor care s-au aflat in incinta magazinului in momentul izbucnirii flacarilor. Unii dintre cititorii Medias News Blog mi-a trimis urmatorul mesaj, dupa incendiu:

“Ar trebui sa scrii ca usile de urgenta erau incuiate, iar usile automate s-au blocat si oamenii au fost blocati inauntru, aproape sa se asfixieze”, mi-a scris Catalina, care s-a aflat in magazin in acele momente.

Despre cauza producerii incendiului, momentan se fac doar speculatii. Site-ul celor de la ISU Sibiu nu are publicat nici un comunicat de presa referitor la acest eveniment.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.