Gaz Metan Medias: Punct de vedere referitor la tehnicianul Edi Iordanescu

Reprezentantii Clubului Sportiv Gaz Metan Medias au facut ieri public un punct de vedere referitor la tehnicianul Edi Iordanescu.

“Tehnicianul Edi Iordanescu nu se afla in aceste zile alaturi de echipa. Cauza o reprezinta o serie de probleme de sanatate aparute in urma cu aproximativ 3-4 luni, pe care acesta a incercat sa le gestioneze, insa care ii afectau foarte mult activitatea. Analizele facute pana in prezent nu au dus la stabilirea unei cauze exacte, iar problemele s-au accentuat. Din acest motiv, Edi Iordanescu a decis ca este mai bine sa vada ce poate face pentru a-si putea desfasura din nou activitatea la capacitate maxima.

In aceste zile el va face din nou o serie de analize, iar in funcție de rezultatul acestora va decide ce este de facut in perioada imediat urmatoare.

Pe aceasta cale ii uram multa sanatate lui Edi Iordanescu si il asteptam sa revina cat mai repede alaturi de echipa!”, se mentioneaza in anuntul postat pe site-ul clubului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.