Fotbal: Zece jucatori noi la Gaz Metan

Echipa de Fotbal Gaz Metan Medias are zece jucatori noi. Noua jucatori din cei zece transferati au fost prezentati oficial ieri dupa-amiaza, asta in conditiile in care francezul Mickael Diakoya ajunge sambata la Medias. Astfel, Albert Popa, un portar in varsta de 20 ani, care a evoluat la ACS SR Brasov in Liga a treia, a semnat cu gruparea de pe Tarnava Mare. In compartimentul defensiv, Gaz Metan i-a transferat pe Razvan Popa, ultima data la Universitatea Craiova si Mihai Velisar, jucator care a evoluat la Petrolul Ploiesti.

In compartimentul median, alb-negrii s-au intarit cu Lukas Droppa, jucator de origine ceha care a evoluat ultima data la Sahtior Karagandi, formatie din Kazahstan, Nelut Rosu, venit de la Astra Giurgiu, Stephan Draghici, fost component al Universitatii Craiova, Moussa Sanoh, transferat de la Politehnica Iasi si Sergiu Ciocan, un mijlocas care a evoluat pentru Comuna Recea in Liga a treia. De asemenea, Gaz Metan l-a transferat pe atacantul Sergiu Bus, jucator care a imbracat sezonul trecut tricoul bulgarilor de la Levski Sofia.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.