Fotbal: Schimbari majore la Gaz Metan Medias

La inceputul acestui an au loc schimbari majore la Clubul Sportiv Gaz Metan Medias. Edward Iordanescu este noul manager general al Clubului Gaz Metan Medias. Acesta a fost prezentat oficial luni dimineața in cadrul unei conferinte de presa. Edward Iordanescu si-a prezentat si staff-ul alaturi de care va lucra la Medias. Astfel, acesta va fi ajutat de antrenorii secunzi Flavius Boroncoi si Alex Radu.

 Bogdan Parvu se va ocupa de pregatirea portarilor, Ciprian Pruna a ramas in postura de preparator fizic iar staff-ul este completat de Marius Francisc, analist tehnic.

Gaz Metan s-a desparțit ieri de de Alexandru Buziuc si Mihai Stancu. Cei doi jucatori si-au reziliat pe cale amiabila contractul cu gruparea de pe Tarnava Mare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.