Fotbal: Meci caritabil, organizat de Eric de Oliveira si Vali Lazar

Sambata, 9 iunie a.c., fotbalistii Eric de Oliveira si Vali Lazar au programat un meci caritabil pentru copiii cu probleme neuromotorii de la Centrul de Recuperare „Pruncul Iisus” din Medias. Va fi un meci intre prietenii lui Eric si cei ai lui Lazar. Cei doi au pus la cale un meci caritabil, iar la final vor fi scoase la licitatie mai multe tricouri ce au fost donate de jucatori importanti din Romania si din strainatate.

Meciul se desfasoara pe Stadionul Gaz Metan, incepand cu ora 17:00. Printre invitati sunt Lucian Goian, Hanca, Bicfalvi sau Barboianu. Printre cei care au trimis tricouri pentru licitatie sunt Ianis Hagi, Dorin Rotariu, Bogdan Lobont, Younes Hamza, Gerson, George Puscas, Luca Leiva, Ciro Immobile, Anderson si Stefan Radu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.