Florin Calinescu, despre Medias 750 : “N-am vazut decat un plastic la intrarea in oras”

Intr-o interventie facuta ieri, pe pagina sa de facebook, Florin Calinescu a facut referire la manifestarile aniversare ”Medias 750 de ani”. Actorul, care are investitii importante in orasul nostru, compara sarbatoarea Marii Uniri cu momentul de anul trecut, cand orasul de pe Tarnava Mare a sarbatorit 750 de ani de la prima atestare documentara. 

”Despre sarbatoarea Marii Uniri: nu s-a intamplat nimic si nici nu o sa intample. Nu vad cum, cine, cand, vreun comitet, vreo idee, vreun scenariu… vreo gandire creativa, creatoare. O data se fac 100 de ani, cum s-a facut anul trecut la Medias, 750 de ani, si n-am vazut decat un plastic la intrarea in oras. Sa treci cu atata nepasare pe langa aceste momente!… O sa vedeti o fanfara, niste bere si mititei, un ciolan cu fasole si eu stiu ce dracu o sa se mai intample…”, opineaza Calinescu, la minutul 4:45, vorbind despre Centenarul Marii Uniri.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.