Elena Carstea : Mi-e tare dor de Medias!

De ziua ei de nastere, Elena Carstea a fost azi invitata lui Andrei Partos la vlogul Foc de P.A.E.. In timpul interviului Elena a spus ca ii este tare dor de Medias, orasul unde a inceput sa cante.  “Zilele trecute am vazut pe facebook o poza si m-a apucat o jale si-un dor, de imi vine sa vin pe jos” (33:38 – 34:00).

Cu aceasta ocazie am intrebat-o de anii petrecuti la Casa Pionierilor Medias si despre profesorul Johann Stirner. Elena a rememorat cateva momente de cand activa sub bagheta domnului Stirner, turneele cu orchestra de estrada, colaborarea cu Ioan Gyuri Pascu si fratii Moldovan la formatia Trandafirii Negri. (42:52 – 45: 28)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.