Donează alimente greu perisabile la Banca de alimente a Crucii Roșii

Crucea Roşie Subfiliala Mediaş face un apel către cetăţeni să doneze alimente pentru persoanele vârstnice fără aparținători, care se află în izolare.

“Ajutați-ne să ajutăm!

Situația prin care trecem nu este deloc ușoară și multe persoane vârstnice fără aparținători se află in izolare, neavând posibilitatea de a se deplasa pentru a-și cumpara alimentele de bază. Putem fi însă cu toții mai aproape de ei donând alimente greu perisabile in coșul nostru din incinta magazinului Carrefour – Piață, iar voluntarii nostri vor distribui alimentele celor aflati in nevoie. Coșul are logoul campaniei Banca de alimente a Crucii Roșii.
Vă Multumim tuturor pentru ca ne ajutați să ajutăm”, este mesajul celor de la Crucea Roşie Mediaş.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.