Doi fosti componenti ai formatiei Magic s-au intalnit pentru prima data

Aseara am avut placerea sa realizez o intalnire istorica, din punctul meu de vedere. In luna martie, va anuntam ca se implinesc 50 de ani de la infiintare formatiei Magic.

Cu cateva zile in urma, am fost sunat de Adrian Herescu, fost colaborator al formatiei in prima formula (perioada 1968–1970), care mi-a spus ca se afla in zona si ar vrea sa ne vedem. Momentan, Adrian este rezident in Spania si locuieste la Barcelona. Aflandu-se in tara, s-a gandit sa faca o vizita si la Medias, s-a ma cunoasca personal.

Ne-am intalnit si am stat la povesti, iar dupa interviul de rigoare, m-am gandit sa ii fac o surpriza si sa ne vedem cu Lutz Connert, primul baterist al formatiei Magic, din perioada medieseana. Ne-am intalnit la restaurantul ”La Turn”, al prietenului Marius Urian, si a fost o intalnire plina de surprize minunate. In zilele viitoare o sa postez interviul cu Adrian Herescu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.