Defilare de 1 Decembrie la Medias

De Ziua Nationala a Romaniei, mediesenii vor avea parte de o defilare. Spectacolul pregatit in cinstea Zilei Nationale a Romaniei se va desfasura la Medias in Piata Corneliu Coposu, incepand cu ora 12:00. Participantii vor asista si la o defilare a cadrelor militare, alaturi de care vor fi si membrii Asociatiei Traditii Ostasesti din Bucuresti, organizatie care are ca obiect de activitate reconstituirea Armatei Romane din primul razboi mondial.


Dispozitivul de defilare al asociatiei va fi format dintr-un ofiter de infanterie, 11 soldati echipati de front, un ofiter de cavalerie si 5 cavaleristi ai regimentului 4 Rosiori, regiment care a luat fiinta chiar in Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.