Concert Irene Roth – Halter

Orgelsommer 2017 continua la Biserica Sfanta Margareta. In parteneriat cu Primaria Medias, stagiunea „Orgelsommer 2017“ continua maine, 3 iulie, cu un concert sustinut de Irene Roth – Halter, din Elvetia.
Evenimentul cultural incepe de la ora 19.00, iar intrarea este libera. Programul contine lucrari semnate de J.S. Bach, J.G. Walhter, G. Böhm, G.W. Hertel, J. Stanley, M. Bösch-Schildknecht.


Artista de origine elvetiana Irene Roth-Halter a absolvit, ca muzician si pedagog, Academia de Muzica din Zürich, sectia pian si orga, sub indrumarea profesorilor H. Schicker, H. Gutmann si H.Vollenweider. A urmat studii postuniversitare la Lausanne, avand numeroase distinctii academice in domeniul concertistic si pedagogic. A activat, de-a lungul timpului, in paralel, ca organist si lector universitar in orasele Rüschlikon, Kreuzlingen si Konstanz, din Elvetia si a sustinut numeroase concerte si recitaluri internationale ca organista, pianista si clavecinista, atat ca solista, insotita de cor sau orchestra, cat si ca membra a unor ansambluri de muzica de camera. Ca formare profesionala suplimentara, Irene Roth-Halter este psihanalist, avand o specializare in psihologie clinica, psihopatologie si muzicologie, obtinuta in urma absolvirii Psycho. S. Zürich, ceea ce ii permite sa desfasoare si activitati conexe in domeniul psihoterapiei si muzicoterapiei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.