Concert de fado cu Ricardo Caria, la Medias

Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret organizeaza, in premiera in Medias, un spectacol de muzica Fado, sustinut de artistul portughez Ricardo Caria. Spectacolul contine piese traditionale, intr-un decor cu specific portughez, cu scopul de a crea o adevarata experienta a culturii lusitane, avand o amprenta proprie si originala. Aceasta, cu siguranta, va fi pe placul tuturor celor care vor alege sa-l asculte pe renumitul Ricardo Caria, live, in data de 14 februarie a.c. ora 18.00 la Sala Traube din Medias.

Ricardo Caria Medias

Alaturi de Ricardo, pe scena se vor afla Luis Coelho (chitara portugheza), Marian Feraru (chitara), Adrian Chiriac (bas), Gore Teodorescu (percutie), Matyas Sandor (clape) si Marko Bugarin (acordeon, mandolina).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

9 comentarii


  1. ptr.copii este taxa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.