Colecta pentru copiii din Valea Plopului

Parohiile Ortodoxe Brateiu si Boian (jud. Sibiu) organizeaza, in perioada 22 octombrie-10 noiembrie a.c. o colecta de produse pentru copiii de la Valea Plopului si Valea Screzii (jud. Prahova), aflati in grija Parintelui Nicolae Tanase. In asezamantul de copii care functioneaza acolo, sunt ingrijiti zilnic peste 400 de copii orfani sau abandonati, ceea ce face ca aceasta institutie sa fie cea mai mare de acest gen din tara.

Se pot dona produse alimentare neperisabile (ulei, zahar, faina, orez, conserve etc.), produse de igiena (sapun, sampon, pasta si periute de dinti, absorbante igienice s.a.) si rechizite scolare (ghiozdane, caiete, carti, instrumente de scris etc.).

Cei care doresc sa-i ajute pe copii se pot adresa:

Parohia Ortodoxa Brateiu – Preot Nicolae Clinciu – 0734073174

 Parohia Ortodoxa Boian -0 Preot Marius Draghici – 0761-783971

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.