Chef Marius Urian, gatind la Targul de Turism al Romaniei (video)

 

Chef Marius Urian a reprezentat Mediasul la Targul de Turism al Romaniei de la Bucuresti. In cadrul standului judetului Sibiu, s-au organizat sesiuni de live-cooking cu bucatari din Sibiu si Medias. Chef Marius Urian, proprietarul resturantului La Turn, a prezentat vineri, 23 februarie a.c., preparatul traditional “Zama de 3 minute”.

Mai jos poti vedea cateva minute din prezentarea medieseanului.

In cadrul targului, Marius s-a revazut cu colegii de breasla din tara, cu Dumitru Bortea, fostul presedinte al ANBCT Romania si presedintele de onoare Eurotoques, dar si cu Radu Zarnescu, actualul presedinte Eurotoques. Programul Sibiu Regiune Gastronomica Europeana 2019 a fost tema centrala a participarii regiunii Sibiu la Targul de Turism al Romaniei, care a avut loc la Romexpo Bucuresti, in perioada 22 – 25 februarie a.c..

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.