Carpath Rogaining Trophy , editia a doua

Clubul Sportiv Transylvania Rogaining, in parteneriat cu compania Dafora SA si Primaria Medias, organizeaza, in perioada 30 iunie-1 iulie 2018, a doua editie a competitiei Carpath Rogaining Trophy.

Competitia se va desfasura pe un areal de 160 km² si va avea doua curse: de 4 si 24 ore. Pe timpul cursei de 24 ore, va fi amenajata o locatie speciala (Hash House), unde concurentii pot sa manance, sa se odihneasca, sa-si schimbe echipamentul sau chiar sa doarma.
Oricine poate participa! De la 6 la 90+ ani, alegand una dintre cele doua curse: de 4 sau 24 ore.
Centrul de concurs va fi la Ferma Trei Stejari, din cadrul complexului hotelier Binder Bubi din Medias, unde va fi amenajata o zona de campat pentru aproximativ 50 corturi si 10 rulote, precum si 30 camere la hotel Binder Bubi.
In afara competitiei sportive, va invitam sa descoperiti obiectivele turistice, culturale si gastronomice ale Transilvaniei, prin intermediul excursiilor care vor fi afisate pe site-ul competitiei.
Inscrierile online pentru cea de a 2-a editie a Carpath Rogaining Trophy s-au deschis la 1 Februarie 2018!
Gasiti toate informatiile pe: www.rogaining.ro

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.