Bilete pentru meciul Gaz Metan – Dinamo

Gaz Metan joaca luni seara de la ora 20:30 pe teren propriu cu Dinamo Bucuresti, intr-o partida contand pentru etapa a nouasprezecea din Liga 1. Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de sambata, duminica si luni la casieria Stadionului Gaz Metan.

Admission Tickets
Admission Tickets

Sambata, 3 decembrie, programul de vanzare al acestora este intre orele 14-17, duminica, 4 decembrie in intervalul orar 12-15, iar luni, 5 decembri intre orele 15-20:30. Pretul unui bilet va fi de 10 lei la Tribunele 1 si 2.

Vă reamintesc ca pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langă Scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in Piata Agroalimentara la iesirea strada Virgil Madgearu (zona centrala).

De asemenea cu trei ore inainte de startul partidei vor mai functiona inca doua case de bilete, una la intrarea in Tribuna 1 si una la sediul Clubului Gaz Metan de pe strada Stadionului fara numar.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.