Baschet: CSM Medias a invins SCM U Craiova

Echipa de baschet CSM Medias a invins miercuri, 6 februarie a.c.,  SCM U Craiova, intr-o partida din turul trei al Cupei Romaniei. Scorul final a fost de 88 – 86.

Titus Nicoara a fost cel mai bun jucator al echipei noastre in duelul cu SCM U Craiova. Acesta a marcat 25 de puncte, 5/5 (100%) din afara semicercului, 5/6 (83%) de la doua puncte si 0/1 de la linia aruncarilor de pedeapsa. Jucatorul echipei noastre a mai adaugat 10 recuperari si 6 pase decisive.

Stefan Sajin a avut o evoluție buna in partida de ieri cu SCM U Craiova, reusind 15 puncte, 7 recuperari si 2 pase decisive.

 

In cele 36 de minute petrecute pe parchet in confruntarea cu SCM U Craiova, Kareem Storey a reusit 18 puncte, 7 recuperari si 4 pase decisive. Americanul a avut 4/11 (36%) de la doua puncte, 1/2 (50%) din afara semicercului si 7/9 (78%) la aruncarile libere.

Andrija Simovic a avut si el o prestație solida in duelul cu SCM U Craiova. Sarbul a reusit 25 de puncte, 2 recuperari si o pasa decisiva.

Tehnicianul Mihai Popa a vorbit la finalul partidei despre victoria cu SCM U Craiova din turul trei al Cupei Romaniei.

Sursa: Baschet Medias

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.