Au inceput inscrierile pentru Festivalul concurs de muzica folk “Medias-Cetate Seculara” 2019

Asociatia culturala Medias Cetate Seculara in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias organizeaza in perioada 13-14 Decembrie 2019 cea de-a 36-a editie a festivalului concurs de muzica folk “Medias Cetate Seculara”. Evenimentul va avea loc la Sala Traube din Medias. In perioada 16.11-02.12 au loc inscrieri in concursul de interpretare.

Inscrierea pentru etapa de preselectie se va face completand formularul de participare si transmiterea obligatorie prin e-mail, la adresa contact@medias-cetateseculara.ro, a inregistrarii audio ca si demo (a cantecelor pe care le va prezenta in concurs, in format MP3). La editia a 36-a pot participa solisti si grupuri folk. Nu se accepta inscrierea in calitate de concurent a cantautorilor cu experienta, care au lansat albume si/sau au participat cu recitaluri in alte festivaluri.

  • Varsta minima trebuie sa fie de 10 ani impliniti la data inscrierii.
  • Perioada de inscriere este 16.11 – 02.12.2019.
  • Vor fi selectati maxim 10 concurenti (solisti/grupuri folk).

Evaluarea reprezentatiilor din seara concursului va fi efectuata de catre un juriu alcatuit din personalitati ale genului

Criteriile de evaluare si punctare a concurentilor, in ordinea importantei lor, sunt:

– Interpretarea;

– Compozitia muzicala – in mod deosebit, se va aprecia si puncta de catre juriu prezentarea in concurs a compozitiilor muzicale proprii;

– Prezenta scenica;

– Impresia artistica;

– Originalitatea.

Premii de peste 5000 lei

Se vor acorda in total 5 premii : Trofeul „Medias-Cetate Seculara” (= Premiul I), Premiul II, Premiul III, Premiul Special al Juriului si Premiul de Popularitate, precum si alte premii acordate de sponsori/colaboratori.

Valorile premiilor anuntate sunt brute.

Valoarea premiilor este:

Premiul I – TROFEUL “MEDIAS-CETATE SECULARA” – 1.500 lei

Premiul II – 1.000 lei

Premiul III – 800 lei

Premiul special al juriului – 500 lei

Premiul de popularitate (votul apartine publicului spectator) – 500 lei

De asemenea, se vor mai acorda:

Premii din partea sponsorilor / colaboratorilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.