Artistul mediesean Emil Muresan, evocat la Radio Romania Actualitati

Maestrul Emil Muresan, artistul mediesean de la a carui moarte se implinesc peste o luna doi ani, va fi evocat la Radio Romania Actualitati. Reportajul care-l are drept subiect a fost realizat in luna septembrie, la Medias, in expozitia permanenta dedicata maestrului, deschisa in Turnul Pietrarilor.

Costin Enache, realizatorul emisiunii ”Vatra Luminoasa”, a ajuns la Medias la invitatia jurnalistei Camelia Starcescu si, vizitand expozitia din Turnul Pietrarilor, s-a declarat fascinat de creatiile-unicat, din panza de paianjen, ale maestrului Emil Muresan. De aceea, i-a dedicat un reportaj amplu, in doua parti. Prima parte a reportajului va fi difuzata in emisiunea ”Vatra Luminoasa” duminica, 3 noiembrie a.c., ora 12, iar cea de-a doua, in 9 noiembrie a.c., in aceeasi emisiune si la aceeasi ora. Promovarea Mediasului si a oamenilor sai pe postul national de radio ne onoreaza, asa cum o fac si cei care, prin munca si talentul lor, au facut si fac cunoscut Mediasul.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.