Aproape 1.500 de medieseni si-au achitat taxele si impozitele

In prima saptamana de incasare a taxelor si impozitelor, la Directia Fiscala Locala Medias s-au prezentat 1.415  persoane care si-au achitat integral taxele si impozitele locale, beneficiind astfel de bonificatia de 5% acordata prin hotararea Consiliului Local Medias.

bani  romanesti

Numarul contribuabililor  care au achitat impozitul in prima saptamana a crescut  fata de anul trecut, cand in aceeasi perioada s-au prezentat doar  1.375 de persoane. Suma incasata pana in acest moment se ridica  la 275 604 lei.  Mediesenii care isi achita integral impozitul datorat pana in data de 31 martie vor beneficia de o bonificatie de 5%.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.