Andreea Dragoman, medaliata in Rusia

Andreea Dragoman se intorce din Rusia cu o medalie de argint. Medieseanca a jucat ieri finala de dublu a Campionatelelor Europene U21, impreuna cu Adina Diaconu. Româncele au pierdut cu 3-1 in fata reprezentantelor Belgiei.

Foto credit: Alex Lomaev

”A fost un concurs destul de bun pentru mine si puternic, avand in vedere ca este o categorie mai mare, eu m-am simtit bine, jocul mi-a mers bine. Am fi putut trece si de finala, dar nu ne-a prea convenit jocul lor, fiind o dreptate si o stangace, nu am atacat noi mai mult. In primul rand, imi doresc o medalie la Campionatul European de juniori din vara si la dublu sa castigam, un alt obiectiv este calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret pentru anul viitor”, a declarat Andreea Dragoman pentru sportdemedias.ro

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.