Anca Lupes ne invata cum sa reusim in showbiz (video)

Sambata, 21 iulie a.c., am avut placerea sa particip la conferinta “From zero to hero”, sustinuta de Anca Lupes. Evenimentul s-a desfasurat la Libraria Habitus, in cadrul Sibiu Sounds Festival, avand o durata de aproape trei ore, in care am avut parte de foarte multe informatii utile din zona showbiz-ului.

Anca este prima absolventa a cursurilor de Master in Music Business la Berklee College of Music (Boston, SUA) din Romania. Unul dintre cele mai importante atuuri ale sale este ca, de-a lungul carierei in domeniu, a activat in aproape toate zonele acestei industrii – mass-media (presa, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, agentii de management si impresariat.

Dupa conferinta, am realizat un interviu cu Anca, in care am discutat despre initiativa celor de la Sibiu, care au organizat festivalul dedicat trupelor autohtone, cum este sa lucrezi pentru artisti de talie internationala si Mastering The Music Business, editia din 22 -24 martie 2019.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.