Anca Boieru revine pe scena medieseana

La doi ani de la concertul “Classical Crossover”, soprana Anca Boieru revine la Medias. Medieseanca si-a inceput cariera muzicala in orasul natal si a continuat-o in Canada, iar in luna decembrie 2017 revine pe scena medieseana.

Anca a locuit mai multi ani in Canada, unde a studiat canto si si-a dezvoltat cariera muzicala. In ultimii ani a avut bucuria sa revina in tara pentru a participa la Braila, la festivalul international organizat de soprana Mariana Nicolesco. Fosta componenta a proiectului mediesean 2ACCESS, cu care a abordat stilul dance si lansat albumele „Underground” si “ What Is Life?”, si-a lansat in anul 2010 la Irene Besse Concert Hall, in Calgary, albumul „Believe”.

In perioada 2008-2015, Anca a sustinut peste 60 de concerte, majoritatea in Canada, abordand stilul classical cross-over; a cantat alaturi de cei de la Compact, Poesis si Mircea Vintila, cu care a ramas in bune relatii de prietenie. Anca a studiat si a obtinut International Diploma in Music Performance, LTCL,  cat si Advanced Certificate in Singing – la Trinity Guidhall College London, Marea Britanie si Advance Certificate in Voice la Royal Conservatory of Music, Toronto.

Medieseanca a colaborat si cu un post de televiziune al comunitatii romanesti din Alberta.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.