Zi aniversară pentru Muzeul Gazelor Naturale (video)

Azi, 13 iunie a.c., este o zi aniversară pentru Muzeul Gazelor Naturale din Mediaş. În urmă cu 10 ani de clădirea fostei maternităţi a oraşului de pe Târnava Mare, primea o nouă destinaţie, în urma concesiunării făcute de Primăria Mediaş, celor de la Romgaz.

‘Muzeul Gazelor Naturale şi -a deschis porţile larg pentru public pe data de 13 iunie 2010. Se împlinesc aşadar 10 ani. Un deceniu dedicat oamenilor, de la mic la mare, toţi cei care ne-au trecut pragul în aceasta perioadă. Le-am oferit ghidaje de specialitate, prin care istoria gazului metan, veche de peste 110 ani am dezvaluit-o aşa cum s-a derulat. Am realizat vernisaje de excepţie, cu şi despre artişti din toate domeniile. Evenimente editoriale de înaltă ţinută literară şi ştiintifică. Am promovat oamenii care şi-au pus amprenta în Cartea de Onoare a gaziştilor. Şi, exemplele pot continua. Vom continua! În acelaşi mod şi chiar mai bine! Urmaţi-ne, vizitati-ne şi fiţi alături de noi! Vă mulţumim!, spun reprezentanţii instituţiei de cultură medieşene.

Mai jos ai cateva mesaje transmise cu acest prilej.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.