Wynton Marsalis cântă mâine la Sibiu

Mâine, 3 iulie a.c.,  de la ora 21:30, Piața Mare din Sibiu devine gazda celui mai mare eveniment muzical al acestui an din Sibiu, Concertul Extraordinar Jazz at Lincoln Center with WYNTON MARSALIS. Intrarea este liberă.
Muzician de jazz, trompetist, lider de trupă, promotor al artelor și profesor, Wynton Marsalis a contribuit la propulsarea jazz-ului în prim-planul culturii americane. În 1997 a devenit primul muzician de jazz care a primit Premiul Pulitzer în muzică pentru lucrarea sa, Blood on the Fields, comisionată de Jazz at Lincoln Center. În 2012 a fost numit Managing and Artistic Director al prestigioasei Jazz at Lincoln Center Orchestra (cunoscută anterior sub numele de Lincoln Center Jazz Orchestra), al cărei director artistic fusese încă de la înființare.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.