Weekend plin de evenimente la Medias

In acest sfarsit de saptamana, mediesenii au o varietate larga de optiuni pentru petrecerea timpului liber. Astfel, weekend-ul incepe cu o seara de stand-up comedy cu Bordea, la City Hall Lounge. Sambata, fiind ”Noaptea Muzeelor,” institutiile de cultura mediesene vin in intampinarea celor interesati cu expozitii, spectacole de teatru si concerte.

Medias

Amatorii de muzica clasica se pot delecta cu acordurile lui Chopin, interpretate, la Dumbraveni, de Horia Mihail, in cadrul concertului “Romantic exclusiv. Chopin”. Iubitorii de rock pot alege concertul Scorn, de la The Red, sau reintalnirea cu sibienii de la Electric Band, cu ocazia redeschiderii Joben Club and Lounge.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

27 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.