Vinyl Weekend in Sibiu

Pardon Café & Restaurant si revista Sunete, singura revista de muzica din Romania, va invita la Vinyl Weekend, prima editie a unui concept unic in peisajul urban sibian – un eveniment dedicat pasionatilor si colectionarilor de discuri de vinil.

Targul de discuri de vinil va avea loc sambata, 16 martie (intre orele 11.00 – 18.00), si duminica, 17 martie (intre orele 11.00 – 16.00), va avea acces gratuit si va fi dublat de o actiune de sampling cu editii mai vechi sau mai noi ale revistei Sunete.

Astfel, toti vizitatorii vor primi gratuit, la alegere, cate un exemplar din Sunete, iar Vinilarium va fi prezent la eveniment cu peste 800 de discuri de vinil din toate genurile, de la blues la punk, disco si pop, si de la rock la jazz, soul si funk. Vizitatorii vor avea ocazia sa-l ia la intrebari chiar pe redactorul sef al revistei Sunete, cel care va fi la fata locului in ambele zile.

Sponsorii si partenerii evenimentului sunt Rock FM si Zile si Nopti Sibiu, cei mai importanti vectori de comunicare din oras, cu ajutorul Vinilarium, organizatorul unei serii nationale de actiuni dedicate exclusiv muzicii pe disc de vinil.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.