Vineri incepe ARTmania Festival 2017

Vineri, 28 iulie 2017, incepand cu ora 18:00, se deschid portile celei de-a 12-a editii ARTmania Festival, la care iubitorii de muzica si de arta se vor bucura de doua zile de concerte, expozitii, evenimente culturale si de activari creative.   

La ARTmania Festival 2017, fanii ii vor putea asculta in Piata Mare din vechea cetate a Sibiului pe unii dintre cei mai apreciati artisti ai momentului: Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project, Walkways sau Coma.

Programul complet al concertelor din cele doua zile de festival este disponibil aici: https://artmaniafestival.ro/program/

Expozitii de arta si vizite la muzee. Pentru ca exprienta culturala sa fie completa, intre concerte, persoanele cu bratara de festival vor putea vizita gratuit numeroase expozitii special pregatite cu ocazia ARTmania si vor avea acces in cele patru spatii expozitionale ale Complexului National Muzeal ASTRA.

Si in acest an Medias News Blog este acreditat la ARTmania Festival. O sa revin cu fotografii realizate de Gina Stef.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.