Un nou Serviciu de Biblioteca va fi lansat la Medias

Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu anunta deschiderea unui nou serviciu pentru comunitatile sibiene – InfOlanda: intrebati un bibliotecar! – in bibliotecile din mediul municipal, urban mic si comunal.

Biblioteca municipala

Astfel, in data de 1 august 2016, de la ora 17.00 va avea loc lansarea acestui nou Serviciu de Biblioteca, la sediul Bibliotecii Municipale ,,St. L. Roth’’, din Piata Regele Ferdinand I nr. 1.

Ambasada Olandei, in parteneriat cu Fundatia Progress si Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu a demarat acest program de informare, avand ca principal scop utilizarea potentialului bibliotecarilor locali, precum si a spatiului disponibil in biblioteci, ca loc de referinta in comunitate, unde pot fi accesate informatii si materiale utile in documentarea deciziei de a lucra in strainatate.

Scopul proiectului este acela de a informa cetatenii romani interesati de munca in Olanda/spatiul UE, privind necesitatea unei bune documentari inainte de plecare. Succesul la locul de munca si integrarea in comunitate, precum si prevenirea pericolelor legate de contracte de munca nefavorabile sau chiar de exploatarea prin munca depind in mare masura de cunoasterea drepturilor, obligatiilor, oportunitatilor si riscurilor privind viata si munca in Olanda.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

15 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.