Un medieşean pregăteşte o carte despre arta menţinerii sănătăţii

Medieşeanul Lucian Răzvan Faloba a anunţat ieri pe facebook că are în lucru o carte despre arta menţinerii sănătăţii.

„Astăzi, după o lungă perioadă de studiu, cercetare și muncă, perioada care se întinde pe câțiva ani, am finalizat manuscrisul primei lucrari despre sănătate holistica(sănătatea întregii ființe umane) și despre susținerea imunitatii.

Am tipărit primul manuscris care are cateva sute de pagini și l-am dat la corectura și la cativa specialiști din domeniu sănătății pentru a verifica corectitudinea informațiilor. Mai urmează apoi câteva etape și sigur in toamnă când toată lumea revine din vacanta îl vom lansa public. Este rezultatul cercetării a sute de cărţi şi specialişti. O carte pe care de abia aşteptăm să o tipărim, fiindcă vă este de foarte mare ajutor”, spune Răzvan.

Un interviu cu Lucian Răzvan Faloba poţi vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.