Un medieşean oferă consultanţă guvernului australian

Mereu vă scriu despre medieşeni care au rezultate notabile în cariera şi cu care ne putem mândri. Azi vă spun despre un medieşean, care lucrează pentru guvernul australian.

Mihai Stelian Dăian locuieşte de 18 ani în Australia şi oferă consultanţă în domeniul forestier administratiei australiene, în cadrul Departamentul Agricultură, Apă și Protecţia Mediului.

Medieşeanul nostru a jucat baschet de la vârsta de 7 ani până la 26 de ani, la Mediaş şi Braşov. A fost pregătit de antrenorul emerit Octavian Şerban şi cu echipa CSU Braşov a fost vicecampion naţional universitar.

După ce a absolvit Liceul “Stephan Ludwig Roth”, Mihai şi-a continuat cariera profesională la Brasov, iar pe urmă a studiat timp de 2 ani in Grecia.

Mai multe detalii aflăm mâine, 8 ianuarie a.c., chiar de la Mihai, care este invitat de la ora 22: 00 la Interviurile Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.