Un medieşean a pus bazele proiectului Culinarativ

De curând s-a împlinit un an de la lansarea proiectului Culinarativ. Unul dintre fondatori este medieşeanul Marius Cobarzan.

Ioana si Marius

Culinarativ este un proiect de suflet, lansat în 28 aprilie 2019, din dorința de a împărtăși experiențele noastre cu gust local gurmanzilor pasionați de acest tip de hrană, dar și cu scopul de a crea o comunitate puternică în jurul hranei locale.

“Iubim gustul de odinioară, poveștile din spatele acestor preparate, artizanii locali și mai ales să călătorim descoperind noi rețete și tradiții, ca Hoinari Coolinari. Acesta este un stil de viață pentru noi despre care am ales să scriem din pasiune pentru scris, dar și pentru că ne relaxează”, mi-a spus Marius.

“Acest blog s-a contopit din iubire pentru scris și pentru hrana locală de calitate…de fapt, așa s-a născut povestea noastră – Culinarativ nu e doar o simplă întâmplare”, a adaugat Ioana, soţia lui Marius.

Mâine, 11 mai a.c., vom afla mai multe detalii despre acest proiect de la Ioana şi Marius.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.